Aralarında işletme sahibi de var! Mevlitte dağıtılan yemek 128 kişiyi zehirledi

- Güncelleme:
Aralarında işletme sahibi de var! Mevlitte dağıtılan yemek 128 kişiyi zehirledi

GÜNDEM Haberleri

Sakarya’nın Karasu ilçesinde mevlitte dağıtılan tavuk pilavı yiyen vatandaşlar hastanelik oldu. Aralarında yemeği yapan işletme sahibinin de olduğu 128 kişi hastaneye başvurdu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi olan hastalar daha sonra taburcu edildi. Öte yandan Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri yemekten numune aldı.

Sakarya’nın Karasu ilçesine bağlı Aziziye Mahallesi'ndeki bir sitede, 19 Temmuz'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 16 yaşındaki E.K. için düzenlenen mevlitte misafirlere tavuk, pilav ve ayran ikram edildi.

İŞLETME SAHİBİ DE ZEHİRLENDİ

Yemeğin ardından rahatsızlanan ve aralarında yemeği yapan işletmenin sahibinin de bulunduğu 128 kişi, kentteki hastanelere başvurdu.

128 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle Karasu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 128 kişi, daha sonra taburcu edildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince yiyecek ve içeceklerden incelenmek üzere numune alındı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...