Arkadaşlarıyla buluşmak için motokurye çağırdı! Genç kız feci kazada hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Arkadaşlarıyla buluşmak için motokurye çağırdı! Genç kız feci kazada hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Küçükçekmece’de Betül Gürbüz arkadaşlarıyla buluşmak için cep telefonu uygulamasıyla motokurye çağırdı. Seyir halindeyken sürücünün kontrolünü kaybettiği motosiklet beton pompasına çarptı. Kazada iki bacağı kopan genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bahçelievler’de E-5 Yan Yol Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol ayrımında geçen Cumartesi saat 09.00 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. Ailesiyle Küçükçekmece’de yaşayan ve muhasebecilik yapan Betül Gürbüz, Bakırköy’de arkadaşlarıyla buluşmak için cep telefonu uygulamasından motokurye çağırdı. 

İKİ BACAĞI KOPTU

Gürbüz, motokurye olan Serkan A. ile yola çıkarak Bakırköy’e doğru hareket etti. Bir süre sonra sürücüsünün kontrolünden çıkan motosiklet, beton pompasına çarptı. Kazada sürücü ile Gürbüz yola savrulurken, iki bacağı koptu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç kız kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Arkadaşlarıyla buluşmak için motokurye çağırdı! Genç kız feci kazada hayatını kaybetti

SÜRÜCÜ KAZAYI HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTI

Motosiklet sürücüsü Serkan A., ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen polis kamyon sürücüsü Emrah D. ve motosiklet sürücüsü Serkan A.’yı gözaltına alarak karakola götürdü. Karakoldaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen iki sürücüden Emrah D, serbest bırakılırken motosiklet sürücüsü Serkan A., ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...