Asrın felaketinden 215 gün sonra enkazda ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Asrın felaketinden 215 gün sonra enkazda ceset bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilen il olan Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Depremden tam 215 gün sonra enkazdan ceset çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından on binlerce vatandaş hayatını kaybederken bir o kadar da bina enkaz haline döndü. Bütün ülkenin derinden sarsıldığı asrın felaketinin etkileri 7 ay geçmesine rağmen devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Asrın felaketinin yaşandığı Hatay’da 215. günde enkaz içerisinde ceset çıktı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da ekiplerin enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Antakya ilçesi Atatürk Caddesi’nde yürütülen çalışmalar çerçevesinde işhanı ve çok katlı otoparkın bulunduğu enkazda ceset bulundu. Cinsiyeti ve kimliği belirlenemeyen ceset, bölgedeki incelemenin ardından Hatay Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin kimliği yapılan DNA çalışmalarıyla belirlenecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...