Avcılar’da yangın paniği! Daire alevlere teslim oldu: 3’ü çocuk 8 kişi kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Avcılar’da bir binadaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin camdan çıktığı yangında dumandan etkilenen 3’ü çocuk 8 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Daireden yükselen alevler ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Dairede çıkan yangında alevler pencereden çıktı, yürekler ağza geldi ancak korkulan olmadı. Saat 16.00 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre bodrum üzeri 4 katlı binanın 1. katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ARALARINDA ÇOCUKLARINDA BULUNDUĞU 8 KİŞİ KURTARILDI

Alevlerin yükseldiği daire itfaiye ekiplerince söndürülürken, içeride mahsur kalan bina sakinleri ekiplerin müdahalesi ile kurtarıldı. Dumandan etkilenen 3’ü çocuk toplam 8 kişi sağlık ekiplerince kontrol edildi. Yabancı uyruklu bir kişi ise tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...