Aynı evde 5 ceset bulunmuştu… Ankara’daki dehşetin sorumlusu tespit edildi!

- Güncelleme:
Aynı evde 5 ceset bulunmuştu… Ankara’daki dehşetin sorumlusu tespit edildi!

GÜNDEM Haberleri

Ankara’da bir evde 5 Afgan uyruklu şahsın cansız bedenlerine ulaşılmasıyla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Cesetlerden biri elleri ayakları bağlı bulunurken cinayetin en az 5 gün önce işlendiği tespit edildi. Vahşeti tüm yönleriyle inceleyen Ankara emniyeti cinayetin para anlaşmazlığı yüzünden işlendiğini belirledi. Ekipler 5 kişinin katili olan Afgan uyruklu katili arıyor.

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Örnek Mahallesinde Afgan uyruklu 5 kişinin cansız bedenleri bulunmuştu. Afgan uyruklu bir gençten haber alamayan yakınları polise ihbar verdi. İhbarın üzerine polis ekipleri 663 sokak Ertan sitesine geldi. Kapısı kilitli olan daire çilingir yardımıyla açıldı. Polis ekipleri kapıyı açınca 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Evde yapılan araştırmalarda odalardan birinde bulunan dolabın içinde elleri arkadan bağlanmış bir ceset bulundu.

SOKAK GİRİŞ ÇIKIŞLARA KAPATILDI

Cinayet Büro Amirliği, Olay yeri İnceleme ve Terörle Mücadele Şubesinin ekiplerinin yaptığı incelemede genç yaşta olduğu belirtilen 5 Afganistan uyruklu kişilerin bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Binanın bulunduğu sokakta güvenlik önlemlerini en üst düzeye çıkartan ekipler sokağa giriş çıkışlara kapattı.  Cumhuriyet Savcısı eşliğinde ev ve çevresinde geniş çaplı inceleme yaptı.

Aynı evde 5 ceset bulunmuştu… Ankara’daki dehşetin sorumlusu tespit edildi!

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği "Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır" açıklaması yaparken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

EVDEN AĞIR KOKULAR GELDİ

Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken; alınan bilgilere göre, yapılan ilk incelemede cesetlerin en az 5 günlük olduğu öğrenildi. Evde bulunan 5 kişinin kimliklerinin tespiti için Adli Tıp Başkanlığı ve Ankara Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışma yaptığı öğrenildi. Evin kapısını açmak için polis ekipleri tarafından çağrılan çilingir ise kapıyı açarken evden ağır kokuların geldiğini kaydetti.

Aynı evde 5 ceset bulunmuştu… Ankara’daki dehşetin sorumlusu tespit edildi!

AFGANİSTAN UYRUKLU ŞÜPHELİ ARANIYOR

Ankara'da bir evde Afganistan uyruklu 5 arkadaşın cansız bedenlerine ulaşılmasıyla ilgili yeni son dakika gelişmesi yaşandı. Sabah’ın haberine göre Ankara polisi, cinayetle ilgili Afganistan uyruklu bir şüphelinin ismini tespit etti. Katilin yakalanması için çalışma sürerken, yapılan araştırmalarda vahşetin para anlaşmazlığı yüzünden yaşandığı düşünülüyor.

Aynı evde 5 ceset bulunmuştu… Ankara’daki dehşetin sorumlusu tespit edildi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...