Azerbaycan ziyaretinde renkli anlar... Aliyev halter kaldırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Azerbaycan ziyaretinde renkli anlar... Aliyev halter kaldırdı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi İlk Etabı açılışına katıldı. İlham Aliyev'in halter yaptığı anlar ilgi ile izlendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev, Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi İlk Etabı açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev Dost Agropark Akıllı Tarım Kampüsü'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte temelini attıkları Türk ve Azerbaycanlı yatırımcıların ortak projesi olan Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi'nin ilk etabının açılışını gerçekleştirdi.

Azerbaycan ziyaretinde renkli anlar... Aliyev halter kaldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın Ermenistan işgalinden kurtardığı Karabağ'da temaslarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile birlikte 26 Ekim 2021’de temelini attıkları Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi'nin ilk etabının açılış törenine katıldı.

İki lider, Türk ve Azerbaycanlı yatırımcılar tarafından Zengilan'da hayata geçirilen Dost Agropark'ta incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti çerçevesinde Cebrayıl ilindeki Kumlak Tren İstasyonu ve Azerbaycan-Türkiye Uluslararası Orman Eğitim Merkezi ve Akıllı Fidancılık ve Dostluk Orman Kompleksi'nin temel atma törenlerine katılacak. Erdoğan, Aliyev ile Cebrayıl ilini ziyaret edecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

ALİYEV HALTER KALDIRDI

İlham Aliyev'in halter kaldırdığı anlar renkli görüntülere sahne olurken, eski milli halterci Halil Mutlu da Azerbaycan Lideri'ni büyük bir ilgiyle izledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın Ermenistan işgalinden kurtardığı Karabağ'da temaslarına devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile birlikte 26 Ekim 2021’de temelini attıkları Dost Agropark Zengilan Akıllı Tarım Köyü Projesi'nin ilk etabının açılış törenine katıldı.

Azerbaycan ziyaretinde renkli anlar... Aliyev halter kaldırdı

RENKLİ ANLARA SAHNE OLDU

İki lider, Türk ve Azerbaycanlı yatırımcılar tarafından Zengilan'da hayata geçirilen Dost Agropark'ta incelemelerde bulundu. Program sırasında spora düşkünlüğüyle bilinen Aliyev, halter kaldırarak güç gösterisinde bulundu.
Aliyev'in halter kaldırdığı anlar ilgiyle izlenerek renkli anlara sahne oldu.

Azerbaycan ziyaretinde renkli anlar... Aliyev halter kaldırdı

İlham Aliyev'in halter kaldırdığı anlar renkli görüntülere sahne oldu

ESKİ MİLLİ HALTERCİ MUTLU ŞAŞIRDI

O anlarda eski milli halterci Halil Mutlu da şaşkın bakışlarını gizleyemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti çerçevesinde Cebrayıl ilindeki Kumlak Tren İstasyonu ve Azerbaycan-Türkiye Uluslararası Orman Eğitim Merkezi ve Akıllı Fidancılık ve Dostluk Orman Kompleksi'nin temel atma törenlerine katılacak.

Erdoğan, Aliyev ile Cebrayıl ilini ziyaret edecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...