Bahçeli'den Erdoğan'a Yunanistan desteği: Ege'yi aşmak çok kolay

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bahçeli'den Erdoğan'a Yunanistan desteği: Ege'yi aşmak çok kolay

GÜNDEM Haberleri  / AA

MHP lideri Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ey Yunan, tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur" sözlerine destek geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Ardından ardından Ankara'ya doğru yola koyuldu. MHP lideri Bahçeli, yol üzerindeki bir tesiste dururken gazetecilerin de sorularını cevapladı.

Devlet Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST KARADENİZ 2022'de yaptığı konuşmada, "Ey Yunan, bak tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur, ağır. Yunanistan'a bizim tek cümlemiz var, İzmir'i unutma" sözleri soruldu

Bahçeli "Doğru söylemiş, Ege Denizi'ni aşmak çok kolay" diye cevap verdi. MHP Geneş Başkanı Bahçeli, daha sonra Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...