Bahşiş kapmaya çalıştı, gelin arabasının altında ezildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bahşiş kapmaya çalıştı, gelin arabasının altında ezildi

GÜNDEM Haberleri

Erzincan'da bir düğün konvoyunun peşine takılan çocuk bahşiş kapmak için gelin arabasının yanında koşarken arabanın altında kaldı. Yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Erzincan’da çocukların düğün konvoylarında gelin arabalarının önüne geçerek ölümüne zarf mücadelesi güvenlik kamerasına yansıdı. Gelin arabasının kaputuna çıkarak bahşiş almaya çalışan çocuk otomobilin altında ezilerek yaralandı.

BAHŞİŞ KAPMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR TEHLİKEYE DAVETİYE ÇIKARIYOR

Özellikle yaz aylarında Erzincan’da düğünler artarken oluşturulan konvoyların önünü keserek bahşiş kapmaya çalışan çocuklar tehlikeye davetiye çıkarıyor. Düğün sahipleri bu durumdan oldukça muzdarip olduklarını ifade ederken Erzincan’da gelin arabasının altında kalan bir çocuk yaralandı.

ARACIN ALTINDA EZİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, merkez Erzincan - Erzurum kara yolu üzeri Terzibaba kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, düğün konvoyunun önünü kesmek için 7 çocuk koşarak gelin arabasına hücum etti. Gelin arabasının kaputuna çıkarak ısrarla bahşiş kapmaya çalışan 11 yaşındaki çocuk düşerek aracın altında ezildi. Kaza üzerine diğer çocuklar kaçarak uzaklaşırken yaralanan çocuk ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Çocuğun bacaklarında kırık olduğu öğrenildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı çevredeki bir işyerini güvenlik kamerasına an be an yansıdı.
Öte yandan vatandaşlar düğün konvoyunun önünü kesen çocukların trafiği tehlikeye düşürdüklerini kaydederek ailelerin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirttiler.

Bahşiş kapmaya çalıştı, gelin arabasının altında ezildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...