Bakan Özhaseki'den depremzede vatandaşlara mesaj: Sağlam ve güvenli yuvalarımızı birlikte inşa edeceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Özhaseki'den depremzede vatandaşlara mesaj: Sağlam ve güvenli yuvalarımızı birlikte inşa edeceğiz

GÜNDEM Haberleri

Deprem bölgesinde başlatılan 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin bir paylaşım yapan Bakan Özhaseki, "El ele vererek sağlam ve güvenli yuvalarımızı inşallah birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler geniş coğrafyada hissedildi. Yıkıcı depremler 11 ili enkaza çevirirken yaklaşık 50 bin kişi de hayatını kaybetti. Hasar gören kentlerde devlet tüm imkanlarını seferber etti. Kentlerde kısa sürede kalıcı konutların ve hastanelerin temelleri atıldı.

BAKAN ÖZHASEKİ'DEN YENİ MESAJ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin ihyası için hayata geçirilen, 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

22 YAPIM OFİSİ AÇILDI

Özhaseki, proje kapsamında 22 yerde yapım ve dönüşüm ofisi açtıklarını belirttti.

Bakan Özhaseki, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Vatandaşlarımız ofislerimizde, projemizle ilgili sorularına cevaplar alarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Her bir vatandaşımızın memnuniyeti bizim de mutluluğumuzdur. El ele vererek sağlam ve güvenli yuvalarımızı inşallah birlikte inşa edeceğiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...