Bakan Soylu’dan İmamoğlu’na Van mitingi tepkisi

- Güncelleme:
Bakan Soylu’dan İmamoğlu’na Van mitingi tepkisi

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Soylu, Millet İttifakı’nın Van mitinginde HDP bayrak sallamasını tepki gösterdi. Meydanda 'Selo'ya özgürlük' sloganlarının atılmasına eleştiren Bakan Soylu, “Eğer bunlar iktidara gelirlerse Allah korusun ne yapacakları apaçık ortadır” dedi. Öte yandan Soylu, Dilek İmamoğlu’nun zafer işareti yapmasına da dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı’nın Van mitingine ilişkin konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'nun da katıldığı mitingde HDP bayrağının sallanması ve 'Selo'ya özgürlük' çağrılarına tepki gösterdi.

"HDP BAYRAĞI SALLADILAR"

Şişli'de Gölova Kadınlar Derneği üyeleriyle bir araya gelen Bakan Soylu, "Van'da bir miting yaptı. Van'da yapılan mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımıyla birlikte katıldılar. HDP bayrağı salladılar. PKK'nın zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişisi 'Selo'ya özgürlük' diye bağırdı.”

"İKTİDARA GELİRSE NE YAPACAKLARI ORTADA"

“HDP'lileri oraya topladılar, kendi birtakım partililerini topladılar, yetmedi. 'Dişe diş, kana kan, Öcalan' diye orada slogan attılar. Şimdi neyin ne olacağı Allah muhafaza. Eğer bunlar iktidara gelirlerse Allah korusun ne yapacakları apaçık ortadır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...