Bakan Yerlikaya’dan düzensiz göçle mücadelede kararlılık mesajı: Nefeslerini keseceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Yerlikaya’dan düzensiz göçle mücadelede kararlılık mesajı: Nefeslerini keseceğiz

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da göç ve güvenlik toplantısının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Bakan Yerlikaya düzensiz göçmen sorunuyla ilgili “Mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi. Yerlikaya ayrıca “Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin düzensiz göçle mücadelesi aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda hükümet seçim sonrası sorunun üzerine daha çok yoğunlaşarak binlerce kaçak göçmeni yakalayarak sınır dışı etti.

BAKAN YERLİKAYA'DAN KARARLILIK MESAJI

Özellikle İstanbul’da vatandaşın büyük tepkisini çeken göçmen sorunu ile ilgili çalışmalar sürerken Bakan Yerlikaya’dan konuya ilişkin açıklama geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kararlılık mesajı verdi.

"NEFESLERİNİ KESECEĞİZ"

İstanbul İl Göçİdaresi Müdürlüğü’nün göç ve güvenlik değerlendirme toplantısına katılan Bakan Yerlikaya, ardında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında "İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'müzde göç ve güvenlik değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Düzensiz göçle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Bakan Yerlikaya’dan düzensiz göçle mücadelede kararlılık mesajı: Nefeslerini keseceğiz

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...