Bakanı Yerlikaya’dan dikkat çeken 15 Temmuz paylaşımı: FETÖ'cülerle mücadele bitmedi, bitmeyecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızan ve gerçek amaçlarını 15 Temmuz'da açığa çıkaran FETÖ'nün, darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. 'FETÖ'cülerle mücadele bitmedi, bitmeyecek' diyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı videolu mesaj dikkat çekti.

16 Temmuz saat 03.00'te yapmayı planladıkları darbe girişimini Genelkurmay'daki hareketliliği görüp panikleyerek 15 Temmuz 20.30'a çeken FETÖ'nün üniforma giymiş teröristlerinin ülkeye yaşattığı en kanlı gece oldu.

"15 TEMMUZ'DA TANKA TOPA UÇAĞA MEYDAN OKUYAN ŞEHİTLERİMİZİN HÜSNÜNÜ YAŞIYORUZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 15 Temmuz'un yıl dönümünde videolu bir mesaj yayınladı. Yerlikaya kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “15 Temmuz hain darbe girişimin üzerinden 7 yıl geçti. Bir taraftan milletimizin kazandığı muhteşem zaferi kutlarken darbe girişimini iman dolu göğsüyle durduran çıplak elleriyle tanka topa uçağa meydan okuyan şehitlerimizin hüznünü yaşıyoruz. Türkiye’nin en karanlık gecesini şehadetiyle aydınlatan 251 vatan evladı 2739 kahraman gazimizin her biri milletimizin kalbine kazınmıştır.

"HAİN FETÖ'CÜ'LERLE MÜCADELE BİTMEDİ, BİTMEYECEK"

FETÖ'cü hainlerle amansız mücadelemiz bitmedi ve bitmeyecek. Şehitlerimizin kanı gazilerimizin kanı yerde kalmadı. Bugünümüzü ve yarınlarımızı anadan yardan serden geçen kahramanlarımıza borçluyuz. Biz bu topraklara onların sayesinde vatan diyoruz. 15 Temmuz’da Türkiye yüzyılına giden yolu açan aziz şehitlerimizi rahmet anıyor ve kahraman gazilerimize ve milletin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

15 TEMMUZ'DA 251 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Ülkenin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızarak gerçek emellerini 15 Temmuz 2016'da açığa çıkaran ve 251 kişiyi şehit eden FETÖ'nün kanlı darbe girişimi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Türkiye'nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak adına meydanları dolduran vatandaşların desteğiyle bertaraf edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...