AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya: FETÖ insanları robotlaştırıyor

- Güncelleme:
AK Parti Afyon Milletvekili Ali Özkaya: FETÖ insanları robotlaştırıyor

Gündem Haberleri

15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişiminde bulunduğunu kamuoyuna ilk duyuran isim olan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski avukatı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, FETÖ’nün operasyonel gücünün yüzde 90-95’inin temizlendiğine ancak yeniden örgütlenmelerine karşı devlet ve milletin uyanık olması gerektiğini dikkat çekti.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - FETÖ’cülerin ‘robotik insanlar’ olduğunu, ilk bakışta inançlı, muhafazakâr, dindar ve samimi Müslüman gibi gözüktüklerini, merkezden emir geldiğinde ise Frankenstein’a dönüştüklerini kaydeden Özkaya “Her birinin beyninde âdeta bir çip takılıdır. Mekanik robotlar gibiler. Emir geldiğinde; aile, millet, devlet ve din bağı olmayan uluslar üstü bir şirketin istihbarat elemanı ortaya çıkar. Çocukluğundan itibaren bu yapının içinde kalmış birisinin bu yapıdan ayrılma şansı hiç yoktur” dedi.

Özkaya şunları söyledi: “Gri FETÖ’cülük dediğimiz, geçmişte bunlarla bağı olup da hâlâ o yapıya muhabbet besleyenlerin yine hızlı bir şekilde birbirlerini koruyup kolladıklarını görüyoruz. Kripto FETÖ’cüler mutlaka vardır. ‘Yoktur’ demek yanlış olur. Bunlar öyle bir örgüt ki Matruşka bebeği gibi, birini açarsınız diğeri çıkar. O nedenle de dikkatle takip edilmesi gerekir.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...