Başıboş sokak köpekleri vakalarına bir yenisi daha eklendi: Nihat Kahveci'nin köpeğini parçaladılar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Başıboş sokak köpekleri vakalarına bir yenisi daha eklendi: Nihat Kahveci'nin köpeğini parçaladılar

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Türk sporunun önemli isimlerinden eski futbolcu Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sokak köpekleri tarafından köpeğinin öldürüldüğünü açıkladı. Kahveci, yetkililerden başıboş sokak köpeği sorununu çözmelerini istedi.

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından başıboş sokak köpeklerinin, köpeğine saldırdığını ve köpeğinin öldüğünü açıkladı. Kahveci, yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Bu akşam evimin kapısının önünde köpeğimi bir türlü çözüm bulamadığınız sokak köpekleri paramparça etti öldürdü.. Yeter artık ,yüzlercesi dolaşıyor sokaklarda. Bir şey yapma zamanı geldi artık'' yorumlarında bulundu.

Kahveci'nin sosyal medya paylaşımına, bazı kullancılardan tepki geldi. Kahveci kendisine tepki gösterenlere, "Üşüşen cahiller var evet arkadaşlar sanki ben sokak köpeklerini sevmiyorum..Olay onların kontrolu bakımı mutluluğu tabii ki anlayanlara" cevabını verdi.

EŞİ İSYAN ETTİ

Nihat Kahveci'nin eşi Fulya Kahveci, şikayette bulunduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaşadıklarına öfkelenen Fulya Kahveci, "Yazıklar olsun şikayet hattına, çözüm şekline" diyerek herhangi bir çözüme ulaşamadığını duyurdu.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...