'Evim Yuvam Olsun' kampanyasına Selçuk Bayraktar'dan destek!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

BAYKAR teknolojinin lideri Selçuk Bayraktar, 'Evim Yuvam Olsun' kampanyası çerçevesinde 'Bu günleri el birliğiyle, dayanışmayla aşacağız' diyerek Baykar’daki çalışanları için yapılan 22 adet eşyalı yeni daireyi bir sene boyunca depremzelere açtığını duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı iki büyük depremin ardından afet bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılıyor.

Dün itibarıyla da depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere, "Evim Yuvan Olsun" uygulaması hayata geçirildi.

Hayırsever vatandaşların, güvenilir bir uygulamayla evlerini bedelsiz olarak ya da indirimli kira bedelleriyle depremzedelerin kullanımına sunabilecekleri sistemde ev tahsis etme imkanı olmayan vatandaşlar ise nakdi bağış yoluyla depremzedelere barınma desteği verebilecek. Uygulama üzerinden oluşan konaklama imkanları, depremzedelerin istifadesine sunulacak.

'BU GÜNLERİ EL BİRLİĞİYLE AŞACAĞIZ'

Uygulamaya ilgi ve destek büyürken BAYKAR lideri Selçuk Bayraktar, da 22 eşyalı konut ile 'Evim Yuvam Olsun'  kampanyasına destek olacaklarını duyurdu.

'Bu günleri el birliğiyle, dayanışmayla aşacağız' diyen Selçuk Bayraktar, BAYKAR’da çalışanları için yapılan 22 adet eşyalı yeni daireyi bir sene boyunca depremzelere açtığını duyurdu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...