Bayram ziyaretine giden aile kaza yaptı: 8 yaralandı, o anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli’de bayram ziyaretine giden 8 kişilik ailenin içinde bulunduğu hafif ticari araç kaza yaptı. Araçta bulunanlardan 3'ü yola savruldu. Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Barbaros Mahallesi D-100 Ankara istikametinde 8 kişilik ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere çarptı, sonra da yan yattı.

Bayram ziyaretine giden aile kaza yaptı: 8 yaralandı, o anlar kamerada

ARAÇTAN FIRLAYAN 3 KİŞİ YOLA SAVRULDU

Kaza sırasında hafif ticari aracın bagaj kapağının açılmasıyla 3 kişi yola savruldu. O esnada arkadan gelen aracın kazayı fark edip durması olası bir facianın önüne geçti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 3'ü çocuk 8 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Bayram ziyaretine giden aile kaza yaptı: 8 yaralandı, o anlar kamerada

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIDI

Kaza anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasında aracın bariyerlere çarpıp yan yattığı ve 3 kişinin bagaj kısmından savrulduğu görülüyor.  

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...