Belediye Başkanının makam odasında silahla saldırı! Toplantı sırasında vuruldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sapanca Teleferik Yönetim Kurulu Üyesi, daha önceden tehdit edildiği ve mahkemelik olduğu bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sapanca Belediye Başkanının makam odasında silahlı saldırıya uğrayan kişi acı içerisinde yere yığıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Sapanca Belediyesi Başkanlığında bugün meydana geldi. 

MAKAM ODASINDA SİLAHLI SALDIRI

Sapanca Belediye Başkanının makam odasında silahlı saldırı gerçekleşti. Olay sırasında toplantıda olan kurul üyesi acı içerisinde yere yığıldı. Polis kaçan şüpheliyi bulmak için çalışmalara başladı.

Belediye Başkanının makam odasında silahla saldırı! Toplantı sırasında vuruldu

TOPLANTI SIRASINDA VURULDU

Aktarılan son bilgiye göre, Sapanca Teleferik A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Burhan Ö., Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in yanına gitti. Burada makam odasında toplantı halinde oldukları esnada Burhan Ö., silahlı saldırıya uğradı. 

Belediye Başkanının makam odasında silahla saldırı! Toplantı sırasında vuruldu

HARAÇ İSTEDİKLERİ VE MAHKEMELİK OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ

Burhan Ö’nün daha önceden de teleferik konusunda kendisinden haraç istediği ve konunun mahkemeye taşındığı öğrenildi. Toplantı sırasında makam odasında burulan Burhan Ö, acı içerisinde yere yığıldı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Burhan Ö. hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...