Beykoz'da dehşet! Bıçakla iş yeri basan adam bir kadını rehin aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bıçak ile iş yeri basan adam dehşet saçtı. Alkollü işe geldiği için kovulan adam, ofis basıp bir kadını rehin aldı. Korkunç anlar güvelik kamerasına da yansıdı.

İstanbul'da yaşanan korkunç olayda bıçaklı saldırgan iş merkezinde bir kadını rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin uzun süren çalışması sonucu kadın kurtarıldı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Ihlamur Sokak'ta yaşandı.

REHİN ALDIĞI KADININ BOĞAZINA BIÇAK DAYADI

R.K. isimli şahıs çalıştığı şirkete alkollü geldiği gerekçesiyle işten çıkarıldı. Bu durumu hazmedemeyen öfkeli adam eline aldığı bıçakla eski iş yerini bastı.  Şahıs şirkette çalışan bir kadını bıçağı boğazına dayayarak rehin aldı. Paniğe kapılan kadın çığlık çığlığa bağırdı. 

Beykoz'da dehşet! Bıçakla iş yeri basan adam bir kadını rehin aldı

KADINI DÖVÜP TELEFONUNU ALDI

Saldırgan rehin aldığı kadının saçlarını çekip telefonunu aldıktan sonra darp etmeye başladı. İş merkezinde çalışan güvenlikler tarafından polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı ikna etmeye çalıştı.

POLİSİN UZUN UĞRAŞLARI SONUCU İKNA OLDU

Uzun uğraşlar sonucu polis tarafından ikna edilen bıçaklı şahıs, arka kapıdan polis arabasına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Bıçaklı saldırgan tarafından rehin alınan kadın da polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ayrıca şahsın yapılan sorgulamasında kapkaç ve uyuşturucu madde kullanımı suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...