Beykoz'da yangın! Mağaza kullanılamaz hale geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beykoz'da bir ayakkabı mağazasında çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Elektrik kontağından çıkan yangın sebebiyle alevler bir anda yükseldi ve mağaza küle döndü. Kullanılamaz hale gelen mağazanın yandığı anlar ise vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Aykkabı mağazasında yangın çıktı alevler bir anda yükselince tüm mağazaya yayılınca olan oldu. Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi Ferit İnal Caddesi üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferit İnal Caddesi üzerinde bulunan bir ayakkabı mağazasının elektrik kontağından çıkan kaçak sebebiyle mağaza alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın, tüm mağazaya sirayet etti. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

MAĞAZA KÜLE DÖNDÜ, HASAR BÜYÜK

Polis ekipleri cadde üzerinde önlem alırken, itfaiye ekipleri yanan mağazaya müdahale ederek söndürdü. Olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi. Yangın sonrası mağaza ve içerisinde bulunan ürünler kullanılamaz hale geldi.

Engin Aycibil, "Bir anda çıktı yangın; elektrik kontağından mıdır bilemiyorum. Dumanı görünce lokanta yanıyor sandım. Birden tutuştu, yangın tüpleri ile müdahale etmeye çalıştık ama nefesimiz yetmedi. Bıraktık kaçtık, hepsi yanan madde çünkü" dedi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...