Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Beylikdüzü’nde pes dedirten hırsızlık! Apartman sakinleri şaştı kaldı: Bu kadarını beklemiyorduk

Beylikdüzü’nde pes dedirten hırsızlık! Apartman sakinleri şaştı kaldı: Bu kadarını beklemiyorduk
Başlık ResmiBeylikdüzü’nde pes dedirten hirsizlik! Apartman sakinleri sasti kaldi: Bu kadarini beklemiyorduk

Beylikdüzü’nde yok artık dedirten bir olay yaşandı. Apartman sakinleri bile şaştı kaldı. Hırsız apartman girişinde bulunan zil panelini çalıp kayıplara karıştı. Görenleri şaşkına çeviren hırsızlık sonrası konuşan apartman sakini, “Hırsız kapı çalmaz’ denir ama zili çaldı” dedi. Güvenlik kamerasına fark etmesine rağmen paneli sökmeye devam eden pişkin hırsız 5 dakikada 7 bin TL değerinde soyguna imza attı.

Kaydet
a- | +A

Beylikdüzü’nde hırsız apartmanın zilini çaldı, bu kadarı da pes dedirtti. Yakuplu Mahallesi’nde Cuma günü 01.00 sıralarında yaşanan olayda hırsız bir apartmanın girişine geldi. Çevrede kimsenin olmadığına emin olan hırsız güvenlik kamerası bile durdurmadı. Yüzünü kapatarak elinde tornavida ile zil panelini söken hırsız 5 dakikada 7 bin TL değerinde panelleri sökerek kayıplara karıştı. Apartman sakinleri sabah uyandığında durumun farkına vararak polis ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar yaşadığı şaşkınlığı, “Tabii hırsızlık olacağı yönünde bir kuşkumuz vardı ama bu şekilde bir hırsızlıkla karşılaşacağımızı düşünmemiştik” diyerek anlattı. Olayla ilgili polisler çalışma başlatırken, yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

“ZİL PANELİNİ NE YAPACAK BİLMİYORUM”

Yaşanan sıra dışı hırsızlık hakkında konuşan apartman sakini İlker Caran, “Gece saatlerinde sitemizde bir hırsızlık olayı yaşandı. Sabah eşim işe giderken bana fotoğraf attı ve zil panelinin çalındığını gördüm. Hemen yöneticimiz ile görüştük ve kamera kayıtlarına baktık. Hırsızın yüzü belli olmuyordu. Maskesi vardı ve suratını kapatıyordu. Güzel bir atasözümüz var bizim, ‘Hırsız kapı çalmaz’ denir ama zili çaldı. Güzel bir sistem kurmuştuk ama hırsız birkaç dakika içerisinde çalarak kayıplara karıştı. Tabii hırsızlık olacağı yönünde bir kuşkumuz vardı. Bu şekilde bir hırsızlıkla karşılaşacağımızı düşünmemiştik. Zil panelini ne yapacak, nasıl satacak bilmiyorum. Tanesini biz 3 bin 500 TL’ye almıştık. İki panel için 7 bin TL gibi bir zararımız var” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BAKMADAN GEÇME
Hırsız diye yakalanan şüpheli, gri kategoride aranan terörist çıktı!   
HABER

Hırsız diye yakalanan şüpheli, gri kategoride aranan terörist çıktı!   

Pompalı tüfekli market hırsızı, elindeki dövmeden yakayı ele verdi
HABER

Pompalı tüfekli market hırsızı, elindeki dövmeden yakayı ele verdi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.