Beylikdüzü'nde skandal görüntüler! Öğretmen, öğrencisini kitapla dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beylikdüzü'nde bulunan bir lisede edebiyat öğretmeni, öğrencisini 'gürültü yaptığı' gerekçesiyle kitapla dövdü. Dehşete düşüren görüntüler sonrası öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan bir lisede kaydedilen görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İddiaya göre; 9'uncu sınıf öğrencisi Yusuf E., 'gürültü yaptığı' gerekçesiyle öğretmeni tarafından uyarıldı. Uyarının ardından öğrencisiyle tartışan öğretmen, skandal bir harekete imza attı.

Sinirlerine hakim olamayan edebiyat öğretmeni Mehmet E.B., öğrencisinin yanına giderek kafasına kitapla vurmaya başladı. Öğrenci, "hocam" diyerek durmasını istediği esnada ise öğretmen "daha çok vuracağım" diyerek kitapla vurmaya devam etti.

Sınıfın içinde arkadaşlarının yanında darp edilen öğrencinin o anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÖĞRENCİ YAKINLARI ÖĞRETMENİ DARP ETTİ

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası öğrenci Yusuf E.'nin yakınları okula gelip öğretmen Mehmet E.B.'yi darp etti. İhbar sonrası olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.

Öte yandan öğrencisine kitapla acımasızca defalarca kez vuran öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...