Beyoğlu'nda dehşet! Bipolar hastası adam önce eşini sonra kendini vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beyoğlu'nda dehşet! Bipolar hastası adam önce eşini sonra kendini vurdu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Beyoğlu'nda akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Bipolar hastası olduğu öğrenilen adam eline aldığı silahla önce eşini sonra kendini öldürdü. Cinayetin ardından ortaya çıkan detay duyanları kahretti.

İstanbul'da bir kişi önce karısını öldürüp sonra intihar etti. Olay, saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Dilekçibaşı Sokak’ta yaşandı. Bipolar hastası Mehmet Buğdaycı, eşiyle tartışmaya başladı.

KARISINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü önce eşi Şerife Buğdaycı’yı başından vuran Mehmet Buğdaycı daha sonra kendi kafasına sıktı. Silah seslerini duyan komşuları durumu anında yetkililere haber verdi.

Beyoğlu'nda dehşet! Bipolar hastası adam önce eşini sonra kendini vurdu

KAPIYI KIRARAK EVE GİREN POLİS İKİSİNİN DE CESEDİNİ BULDU

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri polis eşliğinde kapıyı kırarak içeri girdi. Sağlık ekiplerinin yerde kanlar içinde yatan çifte müdahalede bulundu. Yapılan incelemelerde çiftin hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

CİNAYETİN ARDINDAN ORTAYA ÇIKAN DETAY KAHRETTİ

Buğdaycı çiftinin 8 sene önce de sık sık kavga ettiği, adamın karısına şiddet uyguladığı öğrenildi. Kocasından dayak yiyen Şerife Buğdaycı’nın kadın sığınma evine yerleştiği daha sonrası ise evine geri döndüğü iddia edildi.

Beyoğlu'nda dehşet! Bipolar hastası adam önce eşini sonra kendini vurdu

DAHA ÖNCE DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Mehmet Buğdaycı’nın ise geçtiğimiz aylarda kendisini iple asmaya çalışarak intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Çiftin 3 kız çocuğu olduğu öğrenildi. Haberi aldıkları gibi olay yerine gelen kardeşler sinir krizi geçirdi. 

Mahalle sakini Ahmet Şahin, “Bizim komşumuz, çok sevdiğimiz bir ablamızdı. Küçük köpeği vardı, gelirdi burada parkta gezdirirdi köpeğini. Hayvansever bir insandı" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...