Beyoğlu’nda gece saatlerinde panik anlar! Sebebi bilinmeyen patlama korkuttu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Beyoğlu’nda bir bina bahçesinde gece saatlerinde sebebi henüz bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Patlamada mahalleli büyük korku yaşarken olayın gerçekleştiği bodrum katı hasar aldı. Olay yeri inceleme ekipleri bahçede uzun süre delil topladı.

Gece saatlerinde yaşanan patlama herkesin yüreğini ağzına getirdi ancak nedeni bir türlü bulunamadı. Saat 00.30 sıralarında Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi, Atalay Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın bahçe kısmında meydana gelen olayda iddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle bahçede patlama meydana geldi.

HERKES SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Patlama nedeniyle vatandaşlar büyük bir panikle sokağa çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokakta ve çevresinde önlem alırken olay yeri inceleme ekipleri bahçede uzun süre çalışma yaptı.

Yaşanan patlamada ölü ve yaralı olmazken binanın bodrum katında hasar meydana geldi. Patlamanın asıl nedeninin yapılan incelemelerin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR....

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...