Beyoğlu'nda sıcak saatler, yan binasında çıkan yangın canından etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beyoğlu Tarlabaşı'nda 4 katlı ahşap bir binada yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü, yangın yan binaya sıçradı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangının sıçradığı binada enkaz çalışmaları yaparken bir kişinin cesedini buldu...

Olay, saat 22.30 sıralarında Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kömürcü Zeynel Sokak'ta yaşandı.

Beyoğlu'nda sıcak saatler, yan binasında çıkan yangın canından etti! - 1. Resim

4 katlı ahşap bir binanın en üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede çatıyı saran alevler bitişikteki binaya da sıçradı. Binanın alev alev yandığını gören mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi, yangın kontrol altına alındı. 

Beyoğlu'nda sıcak saatler, yan binasında çıkan yangın canından etti! - 2. Resim

YANAN DAİREDEN CESET ÇIKTI

Yanan dairede yapılan enkaz çalışmaları sırasında 65 yaşındaki Adem Bayrak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Talihsiz adamın yalnız yaşadığı ve kimsesi olmadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Adem Bayrak'ın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...