Bina kendiliğinden çöktü: Vatandaşın paniği kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da ağır hasarlı bir bina kendiliğinden çöktü. Yıkılma anını görüntülemek isteyen bir vatandaşın ise paniğe kapıldığı anlar başka bir kameraya yansıdı.

Hatay'da, ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan bina aylar sonra kendiliğinden çöktü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 2 katlı ağır hasarlı bina kendiliğinden çökerken, bu anı görüntülemek isteyen 1 vatandaşın yaşadığı panik kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Kırıkhan ilçesi Mareşal Çakmak Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı ağır hasarlı bina da kendiliğinden çöktü. Çöken bina çevresinde zabıta ekipleri güvenlik önlemi alırken vatandaşlarda bu anları görüntülemek istedi. Çökme anını görüntüleyen vatandaşın yaşadığı panikse kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...