Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bir yılan neredeyse tüm köyün yanmasına neden olacaktı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde hobi bahçesinde çıkan yangın, buğday ve arpa ekili tarlaya sıçradı. Yaklaşık 60 dönümlük arazi kül oldu. Yangının hobi bahçesinde yılan gören vatandaşın kuru otları ateşe vermesi nedeniyle çıktığı öğrenildi.

Kaydet
a- | +A

Ankara Polatlı'nın Beyceğiz Mahallesi'nde hobi bahçesinde yılan gördüğü için kuru otları ateşe veren Turgut Ç.'nin sebep olduğu yangın buğday ve arpa ekili tarlaya sıçradı.

İhbar üzerinde olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Yangında 60 dönümlük ekili arazi kül oldu.

Arpa ekili tarlası yanan sahibi Harun Reşit Polat, “Tarlam yanarken ben orada yoktum. Hobi bahçesinde biri yılan gördüğü için kuru otları yakmış. Haber geldi. Tarlamın yandığını söylediler. Benim tarla yandı sonra buğday tarlasına sıçradı. Yaklaşık 55 dönümlük arazi kül oldu. Hobi bahçeleri ve tarlalara zarar veriyor” dedi.

BAKMADAN GEÇME
Sabah kontrol altına alınan Bursa orman yangını rüzgar sebebiyle yeniden başladı
HABER

Sabah kontrol altına alınan Bursa orman yangını rüzgar sebebiyle yeniden başladı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.