Bitlis Polis Akademisi Müdürü'nden acı haber! Kazım Kaman hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bitlis Polis Akademisi Müdürü'nden acı haber! Kazım Kaman hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Beyin kanaması geçiren Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kazım Kaman, Diyarbakır'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bitlis'te beyin kanaması geçirmesi sonucu Diyarbakır'a sevk edilen Kaman'dan acı haber geldi. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Kazım Kaman hayatını kaybetti.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

21 Ağustos'ta rahatsızlanarak Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaman'ın beyin kanaması geçirdiği tespit edilmiş, buradaki müdahalelerin ardından ileri tetkik ve tedavi için Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkine karar verilmişti. Kaman, hastanenin bahçesine iniş yapan askeri helikopterle Diyarbakır'a sevk edilmişti.

KAZIM KAMAN KİMDİR?

POMEM Müdürü, Kazım Kaman 1972 yılında Ankara’da doğmuştur. 1990 yılında Ankara Polis Kolejinden, 1994 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Şırnak, Denizli, Kırıkkale, Bitlis İl Emniyet Müdürlükleri ile Polis Akademisi Başkanlığında görev yapmıştır.

2002-2003 ile 2006-2008 yılları arasında BM Kosova (UNMIK) Misyonunda üst düzey yöneticilik yapmıştır. 26/10/2019 tarihli Bakanlık Olur’ları ile Polis Başmüfettişi olarak, Bitlis POMEM Müdürü olarak atanmıştır. Müdür Kaman, 1 çocuk babası olduğu ve ileri seviyede ingilizce bilmektedir. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...