BUDO seferlerine şiddetli lodos engeli

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
BUDO seferlerine şiddetli lodos engeli

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Marmara'da etkili olan şiddetli lodos deniz ulaşımını vurdu. Bursa ile İstanbul arasında gerçekleştirilmesi planlanan deniz otobüsü seferlerinden 6'sı iptal edildi. Rüzgarın hızını düşürmemesi nedeniyle iptallere yeni seferler de eklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Marmara'da şiddetli lodos etkili oluyor. Saatteki hızının 80 kilometreye ulaşması beklenen şiddetli rüzgar deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesince Bursa ile İstanbul arasında işletilen deniz otobüsü seferlerinden 6'sı kuvvetli rüzgar nedeniyle yapılamayacak.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) web sayfasından yapılan duyuruya göre, saat 09.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ile 12.55 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

4 SEFER DAHA İPTAL

BUDO seferlerinden 4'ü daha kuvvetli rüzgar nedeniyle yapılamayacak.

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) web sayfasından yapılan duyuruya göre, saat 16.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 16.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 19.00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 19.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...