Bursa'da hareketli saatler! Polis alarma geçti, şaşkına çeviren gerçek yakalanınca ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da devriye atan polis şüphelendiği aracın sürücüne 'dur' ihtarında bulundu. Sürücü kaçmaya başlayınca ekipler alarma geçti. Uzun süren kovalamaca sonucu yakalanan şoförü gören ekipler şaşkına döndü.

Bursa'da 3 çocuk gece yarısı ortalığı karıştırdı. Bilecik'ten çaldığı otomobille gezmeye çıkan çocuklar Bursa'da polise takıldı. 'Dur' ihtarına uymayan küçük sürücü kaçtı, ekipler kovaladı. Polis otomobilden indikten sonra yaya olarak kaçmaya çalışan çocukları görünce şaşırdı. 

Bursa'da hareketli saatler! Polis alarma geçti, şaşkına çeviren gerçek yakalanınca ortaya çıktı - 1. Resim

3 ÇOCUK KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Olay saat 01.30 sıralarında Bursa-Ankara karayolu İnegöl girişinde meydana geldi. Devriye atan ekipler, şüphelendikleri otomobilin sürücüsüne "dur" ihtarında bulundu.

Bursa'da hareketli saatler! Polis alarma geçti, şaşkına çeviren gerçek yakalanınca ortaya çıktı - 2. Resim

Ekibin "dur" ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. 5 kilometre süren kovalamaca sırasında sürücü ve 2 arkadaşı aracı yol kenarında bırakıp yaya olarak kaçmaya başladılar. Ekipler 3 çocuğu da kovalamaca sonucu yakaladılar.

Bursa'da hareketli saatler! Polis alarma geçti, şaşkına çeviren gerçek yakalanınca ortaya çıktı - 3. Resim

DÜZ KONTAK YAPARAK ÇALDI

Sürücü Miran K.'nin (15) dün öğlen saatlerinde Bozüyük ilçesinde park halindeki aracın arka camını kırıp, düz kontak yaparak çaldığı ve arkadaşları A.B. (12) ve D.A.'yı (13) da alıp İnegöl'e geldikleri ortaya çıktı.

Bursa'da hareketli saatler! Polis alarma geçti, şaşkına çeviren gerçek yakalanınca ortaya çıktı - 4. Resim

Şahıslar gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...