Büyükçekmece’de korkutan yangın! Lojistik deposu alevlere teslim oldu, kullanılamaz hale geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Büyükçekmece’de 2 bin metrekare alan üzerine kurulu lojistik deposunda nedeni henüz belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. Panik dolu anların yaşandığı yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmaları sonrasında kontrol altına alınırken depo kullanılamaz hale geldi. Yangında ölü ve yaralının olmadığı öğrenildi.

Gece saatlerinde çıkan yangın lojistik deposunu kullanılamaz hale getirdi. Saat 02.30 sıralarında Büyükçekmece Tepecik Mahallesi Çatalca Yolu üzerinde 2 bin metrekare alana kurulu lojistik deposunda meydana gelen olayda henüz bilinmeyen bir nedenle ihracat ürünlerinin olduğu lojistik deposunda yangın çıktı.

ALEVLER 1 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlerin büyüdüğü depoya müdahale etti. İstanbul’un bir çok ilçesinden itfaiye ekiplerinin geldiği yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangında ölü ve yaralı olmazken ihracat ürünlerinin olduğu depo kullanılamaz hale geldi. Kontrol altına alınan yangında itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin çalışma başlattı.(İhlas Haber Ajansı)

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...