Çadır kentte 8 Mart kutlaması: Mehmetçik depremzede kadınları unutmadı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremin merkezi Kahramanmaraş’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Depremzede kadınları unutmayan Mehmetçik, çadır kentte kadınlara çiçek dağıttı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerde 11 ilde 45 binden fazla kişi hayatını kaybederken, binlerce bina enkaza döndü. Türkiye, asrın felaketinin ardından yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Tüm kurum ve kuruluşlar sahaya indi. Kahraman Mehmetçik de afetin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde depremzedelerin yardımına koştu.

Çadır kentte 8 Mart kutlaması: Mehmetçik depremzede kadınları unutmadı

MEHMETÇİK’TEN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Enkaz kaldırma faaliyetlerinden şehrin güvenliğine kadar birçok yerde bulanan Mehmetçik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü unutmadı. Çadır kenti ziyaret eden Mehmetçik, depremzede kadınların 8 Mart’ını çiçekle kutladı.

Çadır kentte 8 Mart kutlaması: Mehmetçik depremzede kadınları unutmadı

DEPREMZEDE KADINLAR UNUTULMADI

Sakarya 7. Komando Tugayında görev yapan askeri personel, Vali Saim Çotur Stadyumu'nda oluşturulan çadır kentteki kadınları ziyaret etti. Çadır kentte bulunan Semiha Çoban, çadırda yaşamın zor olduğunu dile getirerek, kendilerini unutamayan ve destek olan Mehmetçiğe teşekkür etti. Tüm kadınların günlerini kutlayan Çoban, "Allah'ım askerlerimizin tırnaklarına taş değdirmesin. Onlar olmasa biz bir hiçiz." ifadesini kullandı.

(AA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...