Çanakkale’deki yangına ilişkin bakanlıktan açıklama: Otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak

- Güncelleme:
Çanakkale’deki yangına ilişkin bakanlıktan açıklama: Otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak

GÜNDEM Haberleri

Çanakkale’deki yangın faciası nedeniyle otoyol ve köprülerde geçişler ücretsiz sağlanacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanan araçların yangına müdahale amacıyla geçişlerinden ücret alınmayacağını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale’deki yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kayadere Köyü yakınlarında çıkan yangın nedeniyle görüş mesafesinin azaldığını belirtilen açıklamada Çanakkale-Çan yolunun trafiğe kapalı olduğu hatırlatıldı.

OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞLERİ ÜCRETSİZ

Bakanlık, öte yandan Malkara-Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullanan araçların yangına müdahale amacıyla geçişlerin ücretsiz sağlandığını duyurdu. Açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğünce 9 ekskavatör, 2 arazöz, 2 treyler çekici, 2 nakliye treyleri, 1 dozer, 1 lowbet ve 3 pikap (öncü) olmak üzere toplam 20 araç ve 29 personelle çalışmalara destek verildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...