Çatalca’da feci olay! Tamirhanede yangın çıktı, 1 kişi yanarak öldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Çatalca’da bir tamirhanede gece saatlerinde yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri yangına müdahale etti. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle yangın söndürüldü ancak tamirhane sahibinin cansız bedenine ulaşıldı.

Dün gece saat 02.50 sıralarında Çatalca Örencik Mahallesinde oto lastik, boya ve çeşitli işlerin yapıldığı tamirhanede, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangını kısa sürede büyüyerek bütün binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına itfaiye ekibi ve mahalle sakinleri yangına müdahale etti.

OLAY ANBEAN KAMERADA

Alevler söndükten sonra tamirhanenin sahibi Yalçın Arslan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Olay Çevrede bulunan Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

TAMİRHANE SAHİBİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Örencik Mahalle Muhtarı Ümit Mandalı, “Gece saat 03.00 sıralarında muhtarlığımıza yangın ihbarı geldi. Bizde kısa bir sürede gönüllü itfaiye ekibimiz ve mahalle sakinleri ile birlikte yangına müdahale ettik. Müdahale ettiğimiz sırada içerde bir kişinin olduğunu öğrendik. Yangın olay yerinde gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangını söndürdükten sonra bir arkadaşımızın cansız bedenine ulaştık” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...