Çatırdama sesi duyuldu… Deprem anı kamerada: Malatya 5.6 ile sallandı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin şiddeti güvenik kamerasına anbean yansıdı. Yeşilyurt merkezli depremin ardından onlarca ihbar geldi. Birçok ilde hissedilen depremin şiddeti güvenlik kamerası ile kayıt altına alındı. Bir cami ile evin kamerasına yansıyan deprem anı depremin şiddetini ortaya koydu. Depremle gelen çatırdama sesi ise dikkat çekti.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 12.04’te 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Deprem sonrasında ilk belirlemelere göre en az 22 yapı yıkıldı. Arama kurtarma ekipleri bölgeye hızlıca sevk edildi. AFAD, deprem sonrası hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi konusunda uyarıda bulundu. Son alınan bilgiye göre 5 binada arama kurtarma çalışmaları başladı, 3 vatandaşın depremde yaralandığı kaydedildi. AFAD, Yeşilyurt merkezli depremin ardından 25 ihbarın geldiğini belirtti.

DEPREM ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Depremin şiddeti şehirdeki bazı güvenlik kameralarına da yansıdı. Bir cami ile bir evin güvenlik kamerasında depremle gelen çatırdama sesleri dikkat çekti. Depremle çöken 4 katlı ağır hasarlı bir binanın en üst katındaki daireden eşya almaya çıkan baba ile kızını arama çalışması yapıldığı belirtildi.

(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...