Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

CHP'li belediye, AK Parti teşkilatının ikram aracını engelledi! Sert tepki geldi

İstanbul'u sarsan 6.2'lik depremin ardından halk sokaklara döküldü. CHP'li Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin, Gaziosmanpaşa AK Parti teşkilatının ikram aracını engellemeye çalışması ise tepki çekti.

Kaydet
a- | +A

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Marmara Denizi Silivri açıklarında dün meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle İstanbullulara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

BAKMADAN GEÇME
Bakan Uraloğlu, GSM operatörleriyle masaya oturuyor: Gereğini yapacağız
HABER

Bakan Uraloğlu, GSM operatörleriyle masaya oturuyor: Gereğini yapacağız

DEPREMİN ARDINDAN İKRAMDA BULUNDULAR

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı olarak, depremin gerçekleşmesinden itibaren tüm kademe ve birimlerle ivedilikle vatandaşların hizmetine koştuklarını ifade eden Aydemir, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günde, sokakta bulunan Gaziosmanpaşalıların yanında olmak, onlara bir nebze olsun moral verebilmek ve anlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla birtakım ikramlarda bulunmak istediklerini belirtti.

CHP'li belediye, AK Parti teşkilatının ikram aracını engelledi! Sert tepki geldi - 1. Resim
Başlık ResmiCHP'li belediye, AK Parti teşkilatının ikram aracını engelledi! Sert tepki geldi - 1. Resim

"FAALİYETLERİMİZ DURDULMAK İSTENDİ"

Aydemir, açıklamasında şunları kaydetti: "Ancak ne yazık ki, hizmet belediyeciliğinin ne demek olduğundan bihaber CHP'li Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ikram dağıtım aracımız, vatandaşlarımızın yoğun olduğu alandan çıkarıldı, ikram faaliyetimiz durdurulmak istendi. İBB CHP Meclis Grubu tarafından sosyal medyadaki birlik beraberlik söylemlerinin tamamen siyasi olduğunu ve altının dolu olmadığını CHP'li Gaziosmanpaşa Belediyesi somut bir şekilde ortaya koymuştur.

CHP'li belediye, AK Parti teşkilatının ikram aracını engelledi! Sert tepki geldi - 2. Resim
Başlık ResmiCHP'li belediye, AK Parti teşkilatının ikram aracını engelledi! Sert tepki geldi - 2. Resim

"TUTUMU KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ"

Halkın yararına yapılan her hizmeti siyaset üstü bir sorumlulukla ele almak gerekirken, böylesine hassas bir dönemde sergilenen bu tutumu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. AK Parti'nin tüm kademeleri olarak dün olduğu gibi bugün de milletimize hizmet yolunda olmaktan bir an olsun geri adım atmayacağımızın bilinmesini isteriz."

Öte yandan dün CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin, Sakarya'dan çorba yemek ikram etmek için gelen Sakarya Belediyesi'ne ait araçlara da izin vermediği öne sürülmüştü.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.