Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlas'ın ailesiyle görüştü: Beni kalpten yaraladı, bunun peşindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bıçaklanarak öldürülen Atlas Çağlayan'ın ailesi ile telefonda görüştü. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağını söyleyen Erdoğan, "Atlas beni kalpten yaraladı. Hafta sonu İstanbul’a geldiğimde sizleri ziyaret etmek isterim. Atlas ne kadar güzel bir evlat. Mekanı cennet olsun inşallah" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Güngören'de bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın annesiyle görüşerek taziye bildirdi, davanın takipçisi olacaklarını belirtti ve hafta sonu aileyi ziyaret edeceğini açıkladı.
- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güngören'de bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın annesi Gülhan Ünlü ile telefonda görüştü.
- Erdoğan, aileye başsağlığı dileyerek davanın sonuna kadar takipçisi olacaklarını ve olayı "ikinci Minguzzi vakası" olarak değerlendirdi.
- Cumhurbaşkanı, hafta sonu İstanbul'a geldiğinde aileyi ziyaret etme isteğini dile getirdi.
- Anne Gülhan Ünlü, Cumhurbaşkanı'nın desteğinden ve devletin yanlarında olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Türkiye, Güngören'de 'ikinci Minguzzi' vakası olarak basına yansıyan Atlas Çağlayan'ın ölümünü konuşuyor. Acı olayın yankıları sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileyle telefonda görüştü.
Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın aracılığıyla İstanbul Güngören'de çıkan kavgada bıçaklanma sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'ın annesi Gülhan Ünlü ile telefonda görüştü.
MİNGUZZİ'Yİ HATIRLATTI
Aileye sabırlar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadıköy'deki bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi olayını da hatırlatarak, "Dün kabine toplantısında da bu işin sonuna kadar peşinde olma kararlılığında olduğumuzu bakan arkadaşlarımın hepsine söyledim. Ayrıca daha sonra basın toplantısında da bunu açıkladım.
HAFTA SONU ZİYARET EDECEK
Bunun takipçisiyiz. Hafta sonu İstanbul’a geldiğimde sizleri ziyaret etmek isterim. Atlas ne kadar güzel bir evlat. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabırlar versin. Bize ne düşüyorsa, Mahinur Hanım da her an yanınızda olacak. Allah sabrınızı artırsın" dedi.
Bakan Göktaş'tan Atlas Çağlayan açıklaması: Cumhurbaşkanımız talimatlarını verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını dinlediğini ve çok mutlu olduğunu kaydeden anne Gülhan Ünlü, "Sizden bunları duymak bir anne olarak beni çok mutlu etti. Benim özellikle sizin desteğinize çok ihtiyacım var. Sizin yardımınıza çok ihtiyacım var. Varlığınızı o kadar hissettirdiniz ki bana umut oldu. İçime su serptiniz. Herkes yanımızda. Devletimizden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
