Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur korumalı TL mevduatı dedik, bütün oyunları bozuldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur korumalı TL mevduatı dedik, bütün oyunları bozuldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gökbel Barajı, 4398 Kişilik Öğrenci Yurdu, ADÜ Hastane Ek Hizmet Binası ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Türkiye Ekonomi Modeli programıyla vatandaşları enflasyondan koruyacaklarını açıkladı. Kur korumalı TL mevduatı hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Kura endeksli Türk lirası dedik, bütün oyunları bozuldu, başaramayacaklar" dedi.

Avrupa'nın en büyüğü olacak Batı Kipaş Kağıt Fabrikası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur korumalı TL mevduatı dedik, bütün oyunları bozuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:        

Aydın'a olan sevgimizi 20 yıldır bu şehre yaptığımız hizmetlerle ispatladık. Bugün de Aydın ziyaretimizi yapımı tamamlanan 1 milyar 353 milyon liralık eser ve hizmetlerin resmi açılışını yaparak taçlandırmak istedik. Eğitimde çeşitli ilçelerimizde inşa edilen anaokulundan liseye kadar 11 okulumuzun üniversitemizin hastane ek binalarımızın resmi açılışlarını yapıyoruz. 4 bin 400 yatak kapasiteli 2 öğrenci yurdunu, 6 spor salonunu bugün hizmete açıyoruz. Çeşitli ilçelerimize kazandırdığımız sağlık merkezlerimizin resmi açılışlarını da yapıyoruz. Çevre ve Şehircilikte TOKİ'nin 206 konutluk projesinin açılışını yapıyoruz. Gökbel Barajı'nı tarımsal destekleme, gıda tesisi hibe projelerini de bugün hizmete alıyoruz.

"KEFENİMİZİ GİYEREK BU YOLA ÇIKTIK"

Ülkemizin ve milletimizin içi boş tartışmalarına terör örgütüyle yol yürüyen siyasetçilere değil bu tür hizmetlere ihtiyacı var. Milletimizin tarihi, kültürü ve medeniyeti ile ilişkisi koparılmak istendi. Bunların bize maliyeti çok ağır oldu. Hak ve özgürlüklerin gelişmesine dayanamayan zihniyet, Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyor ancak biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık, bizi korkutamazsınız. Menderes'e darağacında son nefesini erdiren darbeciler de tek parti artıkları da hatırlamıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur korumalı TL mevduatı dedik, bütün oyunları bozuldu

"KURA ENDEKSLİ TÜRK LİRASI DEDİK BÜTÜN OYUNLARI BOZULDU"

En son kura endeksli Türk lirası dedik, bütün oyunları bozuldu, başaramayacaklar. Üzerimize giydirilmeye çalışılan esaret gömleğini yırttıkça, ayağımıza vurulan prangaları parçalayıp attıkça maruz kaldığımız saldırıların cephesi genişledi. Asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarına, sosyal destek ödemelerine kadar her alanda yaptığımız yüksek artışlarla insanımızı önemli ölçüde rahatlattık. Ekonomimizi hedef aldılar, sayısız denemede bulundular, aldığımız tedbirlerle araçlarını etkisiz hale getirdik, başaramayacaklar. Enflasyon karşısında vatandaşımızı korumaya devam edeceğiz.

ERDOĞAN'DAN TÜRKİYE EKONOMİ MODELİ AÇIKLAMASI

Dalgalanmaların durulmaya başlamasıyla 'Türkiye ekonomi modeli' diye adlandırdığımız programımızın kazanımları daha iyi görülmeye başladı. Gerekirse mevcut destekleri daha da artırarak çiftçimizin yanında yer alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah bundan sonra da her kesimden vatandaşımızı enflasyon karşında korumayı sürdüreceğiz. İnşallah bundan sonra da her kesimden vatandaşımızı enflasyon karşında korumayı sürdüreceğiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...