Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali ve Etiyopya liderlerini kabul etti
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ve Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ankara'da Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'u kabul etti. Erdoğan mevkidaşını resmi törenle karşıladı. Erdoğan aynı zamanda Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed ile görüştü.
GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİLER
İki lider törenin ardından baş başa ve heyetlerarası görüşmelerini gerçekleştirdi. Görüşmeye ilişkin İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı. Metinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi." ifadeleri yer aldı.
https://x.com/iletisim/status/1866853250894532822
ETİYOPYA BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed ile görüştü.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
