Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi! Ürdün Kralı ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi! Ürdün Kralı ile görüştü

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail-Filistin çatışması ele alındı. Erdoğan görüşmede, çatışmaların bölge geneline yayılma ihtimaline karşı teyakkuzda olunması gerektiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Kralı ile görüşmesinde İsrail-Filistin çatışması ve bölgede ortaya çıkan insani sorunların çözümü için yapılabilecekler ile sükunetin sağlanması adına bölgesel ve küresel düzeyde atılması gereken adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin diplomasisi! Ürdün Kralı ile görüştü

Görüşmeye ilişkin İletişim Başkanlığının X hesabından paylaşımda bulunuldu. Yapılan açıklamada iki liderin görüşmede İsrail-Filistin çatışması ve bölgede ortaya çıkan insani sorunların çözümü için yapılabilecekler ile sükunetin sağlanması adına bölgesel ve küresel düzeyde atılması gereken adımları ele aldığı bildirildi.

"TÜRKİYE HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede çatışmaların bölge geneline yayılma ihtimaline karşı teyakkuzda olunması gerektiğini dile getirdiği ve Türkiye'nin gerilimi sonlandırmak adına arabuluculuk dahil, her türlü desteğe hazır olduğunu ifade ettiği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...