Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da gülümseten 'Soros' göndermesi

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da gülümseten 'Soros' göndermesi

GÜNDEM Haberleri

Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi için Prag'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarını sürdürüyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bir Azeri muhabirin de sorularını cevapladı. Aliyev'in 'Bu sorosçu' diyerek şakalaştığı muhabire Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Dikkat et bu sorosçular gazetecileri satın alıyor' diyerek göndermede bulunurken kahkahaların koptuğu o anlar kameralara da yansıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez toplanan Avrupa Siyasi Topluluğu Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği Prag'da önemli temaslarda bulunuyor.

Erdoğan zirve öncesinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve Fransa Cumhurbaşkanı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile dörtlü görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından Prag kalesine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile sohbet etti.

"BU SOROSÇULAR GAZETECİLERİ SATIN ALIYOR"

Sohbet sırasında Azeri basınına açıklamlarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir Azeri muhabiri arasında geçen diyalog kayifli anlara sahne oldu.

İlham Aliyev'in Azadlıq Radyosu muhabiri için "Bunlar Sorosçular" ifadesini kullanması üzerine Erdoğan ve Azeri gazeteci arasında renkli anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dikkat et bu Sorosçular gazetecileri satın alıyor" diyerek de göndermede bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...