Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Mert Otal ve Cüneyt Taşyürek'in ailelerine başsağlığı diledi.

Dün akşam saatlerinde gelen şehit haberi ile Çankırı ve Kırıkkale'ye şehit ateşi düştü. PKK/YPG’li teröristlerin Fırat Kalkanı Hareket Bölgesi’ndeki TSK üssüne dün düzenlediği saldırıda ağır yaralanan Tank sözleşmeli Er Mert Otal ve Mevlüt Yoğurtcu kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit düşen erler için Gaziantep Havalimanı'nda askeri tören düzenlendi. Kilis'teki işlemlerinin ardından kara yoluyla Gaziantep'e getirilen Yoğurtcu ve Otal'ın Türk bayrağına sarılı cenazeleri düzenlenen törenin ardından Ankara'ya gönderildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'ndeki saldırıda şehit olan Tankçı Sözleşmeli Er Otal ile Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Taşyürek'in ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...