Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gördü, depremden kurtaran rüyayı anlattı: Rabbim, vekilimiz sensin!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın incelemelerde bulunmak üzere gittiği deprem bölgesi Malatya'da bir kadın, Erdoğan'a giderek kendisini depremden kurtaran rüyayı paylaştı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı deprem, 10 ilimizde büyük hasara yol açtı. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Malatya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede bir kadının depremle ilgili rüyasını da dinledi. Tevekkülüyle dikkat çeken kadın, "Rabbim, vekilimiz sensin, dedik Allaha sığındık" sözleriyle takdir topladı.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Şeker Fabrikası yerleşkesinde oluşturulan çadır kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinde depremzede bir kadın, rüyasında depremi gördüğünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlattı.

Uyanmasıyla birlikte depremi yaşadıklarını anlatan depremzede kadın, endişelerinin olmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanlarında olduğunu söyleuerek teşekkür etti. 

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...