Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Daha açıklama bitmeden konut fiyatları fırladı

Daha açıklama bitmeden konut fiyatları fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı ardından duyurduğu 'konut faizi' müjdesinin ardından, bazı ev fiyatlarında 200 bin TL'ye varan artış yapıldığı görüldü.

Kaydet
a- | +A

Ülke genelinde satılık konutların metrekare fiyatları, geçen yıla göre yüzde 120 artış gösterdi. Özellikle konutlarda yaşanan fiyat artışları Kabine Toplantısı'nın en önemli gündem konularının başında geliyordu. Toplantı sonrası kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut finansmanında hazırlanan paketin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Bu açıklamalardan dakikalar sonra emlak sitelerinde fiyat artışlarını irdeledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısının ardından konut fiyatlarının anında yükseltilmesi dikkat çekti. İş başına geçen fırsatçıların bazı ev fiyatlarında 200 bin TL'ye varan artış yaptığı görüldü. Hesabından bir açıklama daha yapan Şamil Tayyar “Kararın mürekkebi kurumadan, üzerine güneş doğmadan konut fiyatları artmaya başladı. Hangi ara bu kadar vicdansız olduk?” diyerek duruma isyan etti. Vatandaşlar da sosyal medya hesaplarından fırsatçılara tepki gösterdi.

Daha açıklama bitmeden konut fiyatları fırladı
Başlık ResmiDaha açıklama bitmeden konut fiyatları fırladı

ÇOK ÖNEMLİ BİR KAMPANYA

Bahaş Holding CEO Abdüssamet Bahadır: İlk defa konut alacak vatandaşlarımız için çok önemli ve avantajlı bir kampanya. Birinci el konut satışlarına etkisi olumlu olacaktır. Uzun zamandır böyle bir kampanyanın çıkmasını bekliyorduk. Bu kolaylıkla kentsel dönüşüm atağı yeniden başlayacaktır.

Daha açıklama bitmeden konut fiyatları fırladı
Başlık ResmiDaha açıklama bitmeden konut fiyatları fırladı

BAKMADAN GEÇME
Konut destek paketinin detayları belli oldu
HABER

Konut destek paketinin detayları belli oldu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.