DEAŞ'a üst düzey darbe: Sözde sorumlu kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
DEAŞ'a üst düzey darbe: Sözde sorumlu kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Terör örgütü DEAŞ'ın Türkiye'deki hücrelerine yönelik operasyonlar aralıksız devam ederken, Tekirdağ'da örgüte üst düzey bir darbe daha vuruldu.

Türkiye'nin ulusal güvenliği tehdit eden terör örgütleriyle mücadelesi büyük kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda örgüt mensuplarına ne yurt içinde ne de sınırların ötesinde nefes aldırılıyor.

Son olarak terör örgütü DEAŞ'ın sözde Haseke kontrol noktası sorumlusu olarak görev yapan Suriye uyruklu F.H. Tekirdağ'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekipleri, DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik çalışma başlattı.

DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde Haseke bölgesinde sözde kontrol noktası sorumlusu olarak faaliyet gösterdiği şeklinde hakkında bilgiler bulunan F. H. isimli Suriye uyruklu şüphelinin yakalanması amacıyla Çerkezköy ilçesinde bulunan ikametine yönelik operasyon düzenlendi.

DEAŞ'a üst düzey darbe: Sözde sorumlu kıskıvrak yakalandı

ADLİ KONTROL VE YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

Gerçekleştirilen operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli sevk edildiği mahkemece adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı kararı ile serbest bırakıldı.

PARA KASASI DA TEKİRDAĞ'DA YAKALANDI

Öte yandan yaklaşık bir ay önce de Tekirdağ merkezli 9 ilde gerçekleştirilen operasyonda 17 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerden birinin DEAŞ'ın 'para kasası' olarak bilinen sözde finans sorumlusu olduğu öğrenilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...