Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'a Afgan ev sahibi şoku: Oğlum askerden gelecek dedi, evden çıkardı

Düzenleyen:
Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'a Afgan ev sahibi şoku: Oğlum askerden gelecek dedi, evden çıkardı

GÜNDEM Haberleri

Bir süredir gündemde olan fahiş konut ve kira fiyatları bu defa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın başına bela oldu. Afgan ev sahibi, "Oğlum askerden gelecek" diyerek, Uysal'ı evden çıkardı.

Fahiş oranlarda artan kira fiyatlarının önüne geçmek isteyen devlet, 2023 Temmuz ayına kadar sürecek yüzde 25 zam tavan fiyatı uygulamasını hayata geçirdi. Fakat kimi fırsatçı ev sahipleri, söz konusu uygulamadan sıyrılmak için türlü oyunlara başvurmaya başladı. Zaman zaman çeşitli bahaneler ile kiracıları evden çıkarmak isteyen ev sahiplerinin mağdur durumda bıraktığı isimlere bu defa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal eklendi.

AFGAN EV SAHİBİNDEN UYSAL'A 'OĞLUM ASKERDEN GELECEK' BASKISI

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Afgan ev sahibinin “Afganistan’da askerlik yapan oğlum gelecek” denilerek evi boşaltılması istendi. Uysal’ın yüzde 25’den fazla zam yapmayacağını söylemesi üzerine ev sahibinin tutumunun değiştiğini ve bunun üzerine böyle bir tavır aldığı ifade edildi.

GÜLTEKİN UYSAL TAŞINMAK ZORUNDA KALDI

Gültekin Uysal, Afgan ev sahibinin bahanesine inanmasa da zorluk çıkarmamak adına itiraz etmedi. Başka siteden kiralık bir daire tutan Uysal taşınmak zorunda kaldı. TGRT Haber'e konuşan Demokrat Parti Danışmanı Ateş Can söz konusu iddiaları doğruladı. Ateş Can, “Genel Başkanımız ‘Oğlum Almanya'dan gelecek’ gibi bir bahane ile çıkartıldı" dedi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...