Deniz altından Yunanistan’a kaçan FETÖ üyeleri yakalandı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Deniz altından Yunanistan’a kaçan FETÖ üyeleri yakalandı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde su altı scooter ile Yunanistan’ın Sisam adasına geçerken Yunan unsurları tarafından fark edilen ve Türk karasularına geri itilen FETÖ/PYD silahlı terör örgütü üyesine mensup 3 kişi yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen FETÖ/PYD silahlı terör örgütü mensuplarının yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak için kullandıkları yöntemler tek tek deşifre ediliyor.  Aldıkları istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri ihraç edilen eski TSK personeli FETÖ/PYD silahlı terör örgütü üyesi O.Y., E.G. ve F.K. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ve Kuşadası Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın ortak çalışması ile şahıslar Güzelçamlı Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

DENİZ SCOOTER İLE YUNANİSTAN’A KAÇMIŞLAR

Gözaltına alınan şahıslar verdikleri ifadelerinde başka bir şehirden temin ettikleri 'sea scooter' olarak tabir edilen deniz altında ilerlemelerini sağlayan araçlarla Yunanistan'ın Sisam Adası'na geçiş yaptıkları, Yunan unsurları tarafından Türk sularına geri itildiklerini söyledikleri kaydedildi. Gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilerek hakim karşısına çıkartılan FETÖ-PYD üyesi O.Y. ve E.G. tutuklanırken, F.K. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...