Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Deniz ulaşımına fırtına engeli: Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferleri iptal edildi

Deniz ulaşımına fırtına engeli: Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferleri iptal edildi
Fotoğraf Başlığı Deniz ulasimina firtina engeli: Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferleri iptal edildi

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından etkisini sürdüren fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Kaydet
a- | +A

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından fırtına tüm etkisini sürdürürken bazı noktalarda olumsuzluklar yaşanıyor. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada hattında planlanan tüm tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Gestaş tarafından yapılan açıklamada, “Geyikli-Bozcaada hattında, tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir. Kabatepe-Gökçeada hattında, tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edilmiştir” denildi.

BAKMADAN GEÇME
Meteoroloji Genel Müdürlüğü saat vererek uyardı! İstanbul için ‘Sarı kodlu’ uyarı: Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor
HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü saat vererek uyardı! İstanbul için ‘Sarı kodlu’ uyarı: Kuvvetli fırtına ve sağanak geliyor

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Hava sıcaklıklarının Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli, kuzeybatı kesimlerde kuzeyli yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli(40 - 60 km / saat) olarak esmesi bekleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.