Denizli'de art arda 6 deprem!

Düzenleyen:
Denizli'de art arda 6 deprem!

GÜNDEM Haberleri

Denizli, küçük ve orta şiddette olmak üzere 6 tane art arda depremle sarsıldı. Vatandaşlar gün boyu meydana gelen depremler dolayısıyla korku dolu anlar yaşandı.

Deprem gerçeği kendini bu defa Denizli'de gösterdi. Şehirde, küçük ve orta şiddetli olmak üzere üst üste 6 tane deprem meydana geldi. Deprem büyüklükleri, 1,2  ve 3,6 büyüklükleri aralığında gerçekleşti.

DENİZLİ 6 DEPREMLE SARSILDI
Denizli'de dün meydana gelen 1,5 büyüklüğündeki depremin ardından bugün art arda yeni deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgilere göre, depremin Denizli'nin Serinhisar, Honaz ve Acıpayam ilçelerinde gerçekleştiği belirtildi. Açıklamada Honaz 1.3 şiddetindeki depremin saat 01.49 da, Serinhisar 1.2 şiddetindeki depremin saat 04.09 da, Honaz 1.4 şiddetindeki depremin saat 07.12, Serinhisar 1.2 ve 3.6 şiddetindeki depremin saat 16.52-53’de, Acıpayam 1.2 şişdetindeki depremin saat 17.11’de, gerçekleştiği ifade edildi.

DEPREMLER SONRASI KISA SÜRELİ PANİK YAŞANDI
Art arda meydana gelen depremler nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Artçıların en büyüğü ise 3,6 oldu. Deprem şehir merkezinde de hissedildi. Kısa süreli paniği yaşandığı deprem sonrası irili ufaklı artçı depremler meydana geldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...