Deprem bölgesinde duygusal anlar... Bakan Koca'yı gören afetzede gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Hatay Antakya'daki konteyner kenti ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı. Bir depremzede, Bakan Koca'yı karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Kadın "Çok yakınımı kaybettim. Sizler olmasa unutulacağız" dedi.

Deprem bölgesi Hatay'a giden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antakya merkezde bulunan Konya Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu konteyner kenti ziyaret etti. Bakan Koca, yemek tırında eline kepçeyi alarak kazan başına geçti, afetzedelere yemek ikram etti.

"SİZ OLMASANIZ BİZİ BURADA UNUTACAKLAR"

Koca, daha sonra konteynerleri dolaşıp vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Bir kadın, Sağlık Bakanı Koca'yı karşısında görünce gözyaşlarına boğuldu. Bütün bakanların deprem bölgesine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden depremzede "Afetin ilk gününden beri bizi yalnız bırakmadınız. Sizi bire bir takip ettik. Çok büyük kayıplarımız var. Birinci derece yakınlarımızı kaybettik ama biz sizi Hatay ve çevresinde görmekten büyük gurur duyuyoruz. Size ve Süleyman Soylu bakanıma teşekkür ediyorum. Bütün bakanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeğinize yüreğinize sağlık. Başarılar diliyoruz. Umarım sizlerle devam ederiz. Çünkü siz olmazsanız, AK Parti olmazsa biz burada unutulacağız. Bunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ardından Fahrettin Koca, Antakya, İskenderun ve Defne'deki hastane inşaatlarında incelemede bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...