Depremden 286 gün sonra enkazdan cansız beden çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Depremden 286 gün sonra enkazdan cansız beden çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şubat ayında Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 'asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerin etkisi bölgede hala sürüyor. 11 kentte milyonlarca vatandaşın hayatını doğrudan etkileyen depremin üzerinden 286 gün geçerken, Hatay'da yıkılan bir duvarın altında depremden bu yana haber alınamayan bir kişinin cansız bedeni bulundu.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, bölgede büyük yıkıma neden oldu. Binlerce bina yerle bir olurken, binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Bölge halkı hala yaralarını sarmaya çalışırken, depremlerde ağır hasar alan Hatay'dan kahreden bir haber geldi.

286'NCI GÜNDE CANSIZ BEDEN BULUNDU

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katı, 'asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerde yıkıldı. Bugün binanın sahipleri tarafından yapılan kontrollerde; çöken duvarların altında bir cansız beden bulundu.

Durumun 112 acil çağrı merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine AFAD ve polis ekibi sevk edildi. Gelen polis ekipleri, binada çalışma yaptı. Yapılan incelemelerin ardından cansız beden, kimlik tespiti için morga kaldırıldı.

Cansız bedenin, depremden bu yana haber alınamayan ve binanın en üst katında yaşayan bir şahsa ait olduğu düşünülüyor. Öte yandan, kayıp olarak aranan şahsın yakınları tarafından birçok yerde arandığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...